среда, 2 апреля 2014 г.

V : ligipääsetav InternetAnalüüsitud veebileht: http://dl.dropboxusercontent.com/u/44978060/Koduleht/index.html
Autor: Aleksandra Ivanovskaja

Veebileht on pühendatud Andeka lapsele. Seal kokku 3 lehti, mis on omavahel seotud linkidega. Igal lehel on olemas pilt. 

Analüüs:
Valideerides W3C validaatoriga leidsin 4  vigu. .Esimine viga oli seotud - pole atribuuti "bgcolor".See viga võiks olla kui kasutanud atribuut ülalnimetatud dokumendis, kuid dokumendi tüüp sa kasutad, ei toeta seda atribuuti selle element. See viga on sageli tingitud ebaõigest kasutamisest "range" dokumendi tüüp koos dokumendiga, mis kasutab raame.See viga võib tekkida ka siis, kui element ise ei toetata dokumendi tüüp sa kasutad, kui määramata element ei toetanud tunnused; sel juhul näha element-undefined veateate lisateavet.

Kuidas määrata: õigekirja ja kui element ja atribuut, (Pidage meeles XHTML on kõik väiketähed) ja / või kontrollima, et need mõlemad on lubatud valitud dokumendi tüüp, ja / või kasutada CSS asemel seda omadust.

Selline selitamine võiks abistada meile aru saada et ta ei kasutanud CSS .

Veel viga oli- nõutav atribuut "alt" määratlemata.Mäletan et atribuut eespool on vajalik element, et oled kasutanud, kuid teil on jätta see. Näiteks enamik HTML ja XHTML dokumendi tüüpide "tüüp" atribuut on nõutav "script" element ja "alt" atribuut on nõutav "img" element.
Ja veel viga oli  -
viimane silt "img" jätta, kuid OMITTAG NO täpsustati.Tal võib olla tähelepanuta sulgeda element, või võibolla mõeldud "self-close" element, mis on, lõpeb see "/>" asemel ">".

 Kokkuvõte:
Üldiselt on tegu lihtsa veebilehega, millel on küll osad puudused, aga mis on lihtsasti parandatavad. Kõik veebilehe peamised osad olid olemas ning oma koha peal. Aga mulle meeldib teda website ja arvan et teised kes vaatavad ja ei tea täpselt reeglid , siis nad ei määra need vigusid!

Комментариев нет:

Отправить комментарий