воскресенье, 6 апреля 2014 г.

Kokkuvõtted.

1). Kuidas lähenesid antud teemale?

 Selle kursuse esimene teema tundus mulle väga huvitavana ning väga oleks tahtnud saada teada rohkem.Kui esimeses loengus seletati meile kõik teemad lahti ning öeldi mis on loengu mõte, vaatasin kõik teemad hea meelega üle. Kõik harjutused ei olnud nii kerged kui arvasin, seega tuli vaeva näha. Esialgu lugesin tähelepanelikult harjutuse läbi, alles siis asusin sellega väga põhjalikult tegelema. Lugesin kõik tähelepanelikult läbi ning tõin välja enda jaoks vajaliku informatsiooni. Harjutuste lahendamisteks aitas kaasa internett ning seal olevad lingid.
2). Kas tutvusid lisamaterjalidega antud teema juures?  
 
Jah, vaatasin paar linki materjali täiendamiseks, nad olid ka inglise keelsed. Kuna min ema keel on vene keel, siis tekst oli tõlgitud nii vene kui ka eesti keelde. Kuid esialgset matrjali siiski vaatasin esialgu antud materjalist.

3). Kuidas tööd organiseerisid? 

Töö organisatsioon ei olnud väga hea. Kuna olid isiklikud probleemid, siis ei saanud kahjuks tegeleda ülesannetega iga nädal, kuid suured tänud õppejõule, kes andis võimaluse ning üks nädal anti mulle varuks, et saaksin asjad tehtud.

4). Kas otsisin ise veel materjali juurde? 

Jah, otsisin ise materjale ülesannete jaoks. Ja see oli veel huvitavam, kuna materjalide otsingu ajal lugesin väga palju huvitavat juurde.

5). Soovitusi teistele õppijatele? 

Arvan, et kõige arukam oleks soovida järgmise kursuse õpilastele, teha kõik asjad õigel ajal. Peab alustama nii ja jagama oma aega nii, et kui tähtaeg hakkab saabuma ei peaks jooksma pea laiali.



Kõige suuremad tänud on õppejõule, kes andis luba esitada mõned tööd veidi hiljem.

 
 

Комментариев нет:

Отправить комментарий